xpornplease.com pornjk.com porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com
30 April, 2024

Halkbank Toki Kredisi ile Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olun

Yeni bir ayın başlangıcı, posta kutunuza yenilenen hedefler ve çok sayıda fatura getirir. Ve çoğu zaman, hiçbir fatura kiradan daha fazla aylık yük getirmez. Bazen, ay için de para sıkıntısı çekiyorsanız size bir önerimiz var.  Halkbank Toki Kredisi ile Kira Öder Gibi ev sahibi olmaya ne dersiniz?

birevim faizsiz konut

Hangi sebeple yardıma ihtiyacınız olursa olsun, kira ödemeleri için acil durum kredileri konusunda uzmanlaşmış çeşitli çevrimiçi kaynaklar ve borç verenler vardır. Bu kaynaklar sizi kiracılıktan kurtararak ev sahibi olmanıza bile destek olur.

Sabit bir geliriniz varsa, konut kredileri hızlı ve güvenilir borç veren yasal işletmeler vardır.  Böylece kira ödemelerinden bir ömür kurtulabilirsiniz.  Ve bu kreditörlerden biride devlet güvencesinde kurulan Toki’dir.

Toki Kredisi Hangi Bankalardan Kullanılır?

Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile konut hayalinize bir adım atabilirsiniz. Toki kredisini,  Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile kullanabilirsiniz.

Toki ve Halkbank Anlaşması

Halkbank, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Gayrimenkul Projelerinde anlaşmalıdır. Halkbank aracılığı ile Toki başvuru ve satış işlemlerine aracılık etmektedir. Halkbank aracılığı ile başvuruda bulunan vatandaşlar Toki tarafından yapılan kura sonucu belirlenmektedir. Kura sonucuna göre hak sahibi olmayanların ücretleri geri iade edilmektedir.

TOKİ tarafından düzenlenen kura sonucuna göre bazı kişiler hak sahibi olamadığından iade işlemleri yapılmaktadır.

Toki ve Ziraat Bankası Anlaşması

Ülkenin alt ve orta gelir vatandaşlarına yönelik konut edindirme finansmanı sağlayan Toki Ziraat Bankası aracılığı ile finansal işlemleri sürdürmekte ve başvuruları almaktadır.  Bu protokol ile aracılık hizmeti veren Ziraat Bankasının işlemlerine bir göz atalım;

  • Başvuru toplama,
  • Konut satış,
  • Konut teslim,
  • Konut ve DASK sigortası,
  • Devir,
  • Taksit tahsilâtı,
  • Borç kapama ve tapu teslimi işlemleri,

Toki Konutları İçin Ziraat Bankası ve Halk bank’tan ne şekilde başvuru yapabilirsiniz?

Toki’nin web sitesinden konut yâda iş yeri projelerinden seçim yaparak size en yakın banka şubesine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

İşlemler vadesiz hesap üzerinden yapıldığından, hesabınız yok ise; yeni bir hesap açılır. Ve;

  • Peşinat bedeli,
  • vergi ve komisyon tutarı;

vadesiz hesabınıza yatırılır. Gayrimenkul satış işleminiz, çok kısa bir sürede gerçekleştirilir.

Toki Konut Taksitleri Nasıl Ödenir?

Açılan vadesiz hesabınızda bakiyeniz yeterli olduğunda taksitleriniz otomatik olarak tahsil edilir.  Taksit tutarınızı T.C. kimlik veya hesap numaranızla başvuru yaptığınız Halkbank yâda Ziraat Bankası’ndan ödeyebilirsiniz.

Toki’den Gayrimenkulü Nasıl Teslim Alacaksınız?

Bu konuda gayrimenkulü teslim almak için; projenin merkez şubesinden konut yâda iş yerinin KDV tutarını yatırmanız gerekmektedir.

Şantiyeye giderken yanınızda KDV faturası, KDV ödeme dekontu ve Gayrimenkul Satış Sözleşmenizin fotokopisini n bulunması gereklidir.

Günümüzde şansımız çevrimiçi işlemler ve internet üzerinden başvurular işimizi her konuda kolaylaştırmaktadır. Toki’nin ve Halkbank ile Ziraat Bankası şubelerinden daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.  Kira öder gibi ev sahibi olmak Toki aracılığı ile mümkün!

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

code

eighteen − 6 =