xpornplease.com pornjk.com porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com
26 April, 2024

2020 Nisan Konut Kredisi Faizlerinde Son Durum

Korona virüs (COVID-19) salgını, dünya genelinde tüketiciler, işletmeler ve topluluklar için yaygın endişe ve ekonomik zorluklara neden olmaktadır. Durum geniş etkilerle hızla ilerliyor. COVID-ve banka kredileri hakkında tüketicilerin merak ettiği ve bilmesi gerektiği konularda rehber olmaya çalışacağız.  Kriz yönetimi, tedarik zinciri, finansal raporlama, vergi ve ticaret ve işgücü sorunları tümü 2020 konut kredisi faizlerinde son durumu açıklar niteliktedir.

birevim faizsiz konut

Pandemi ve Banka Kredi Faizleri

Tüketici borç verme kurumlarının yani banka gibi işletmelerin karşılaşabileceği bazı ek konuları ele alalım. Çoğu finansal kurumun zaten iş sürekliliği planları vardır, ancak bunlar COVID-19 gibi bir salgının, hızlı hareket eden ve bilinmeyen değişkenlerini tam olarak ele almayabilir. Tipik beklenmedik durum planları, diğerlerinin yanı sıra doğal afetler, siber olaylar ve elektrik kesintileri gibi olayları takiben operasyonel etkinlik sağlar. Genelde, acil bir durumda acil karantinaları, uzatılmış okul kapanışlarını ve ek seyahat kısıtlamalarını dikkate almazlar. Finansal kurumlar, potansiyel itibar sorunları ve yasal gereklilikler nedeniyle ek incelemelerle karşı karşıyadır. Hem banka hem de banka dışı borç verenler ve hizmetliler şu anda bazı benzersiz zorluklarla karşı karşıyadır.

Sıfır Konutlar İçin En Düşük Faiz Oranı Nedir?

Ev almaya karar vermiştiniz ve şimdi korana pandemisi yüzünden ne yapacağınızı bilemiyor olabilirsiniz.  Bize fikrimizi sorarsanız sorunu fırsata çevirmenizi öneririz.  Nasıl mı? Yukarıda bankaların pandemi sebebi ile yaşadıkları sıkıntıdan bahsettik. Ve hızlı bir şekilde bu yeni gelişen duruma bir çözüm üretmeye başladılar. Düşen faizler ve ertelenen kredi haberlerinden haberdar olduğunuzu düşünüyoruz.

Özellikle kamu bankaları verdikleri bireysel kredilere karşılık ödeme konusunda 3 ay gibi bir erteleme süresi ile tüketicilere destek oluyor. Banka kredi faizleri konusunda ise Nisan ayı itibarı ile en düşük faiz oranı 0,79 gibi görünüyor.  Sıfır evler için 0,79 olan faiz oranı ikinci el evlerde ise 5 yıl vadeye kadar %0.93 ve 15 yıla kadar %0,94 olarak uygulanıyor.

Banka Kredisi İle Ev Almada Yeni Sistem Sanal Gezi

Kimi teknolojiyi gereksiz ve korkutucu bulsa da günümüzde yaşanan pandemi teknoloji ile daha kolay atlatılıyor. Dünyanın dört bir yanından insanlar birbirleri ile iletişimlerini sürdürürken özellikle sağlık konusunda doktorlar saniyeler içerisinde meslektaşlarından son bilgileri alabiliyorlar.

Emlak sektöründe hareket devam ediyor, tüm ev kiralama ve ev satın alma işlemleri için konutlar internet bağlantısı ile sanal olarak gezilebiliyor.  Aynı şekilde banka kredileri için facetime görüşmeler ve internet bağlantılı sistem sayesinde başvuru ve onay süreçlerini yönetebiliyorlar.

Nisan ayında en uygun faiz oranlarını sunan bankalara aşağıda bir göz atalım;

Kamu Bankaları

Ziraat bankası 0,79 oranında en düşük kredi faizini vererek 15 yıl vadeli konut kredisi kullandırabiliyor.  Aynı şekilde farklı faiz oranları ile Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Katılım Bankası sıfır evler için oldukça avantajlı faiz oranları sunuyor.

İşbankası kampanyaları ile 0,95 faiz oranına kadar düşerken, Akbank ise aylık %0,97 faiz oranı ile konut kredisi  imkânı sunuyor.  Garanti ve BBVA 10 yıl vadeye kadar 1,03 faiz oranı ile kredi kullanıyor.

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

code

15 − 6 =