xpornplease.com pornjk.com porncuze.com porn800.me porn600.me tube300.me tube100.me watchfreepornsex.com
30 April, 2024

Denizli Kredisiz ve Taksitle Ev Alma Fırsatı

Ev almak ve kira derdinden kurtulmak hepimizin hayalidir. Ama artan faiz oranları bu hayali kurduracak hal bırakmadı gibi. Bu kara bulutları dağıtacak bir müjde ile karşınızdayız.  30 yılı aşkın süredir, faizsiz finansman şirketleri hizmet veriyor. En eskilerinden biri olan Birevim tasarruf finansmanı hakkında birçok bilgiye aşağıda ulaşabileceksiniz.

birevim faizsiz konut

Denizli nasıl ev alınır?  Sorunuza bu yazıda yanıt bulabileceksiniz.

Eğer bir mülk edinmeye karar verdiyseniz öncelikle gelir ve gider Excel dosyası tutun ya da babadan kalma örnekle bir defter tutun ve her ay ne kadar tasarruf yapabileceğinizi görün.

İkinci yapmanız gereken şey hemen almak istediğiniz ev ne kadar öğrenin.  Tamam Birevim Danışmanını aramak için hazırsınız😊

Denizli’de Faizsiz Ev Yatırım Fırsatı

Denizli Ege bölgesinin iki büyük incisinden biridir. Eşsiz doğası ve eski uygarlıkların merkezlerinden biridir. Yatırım için neden Denizli’yi neden tercih etmelisiniz?

Lycos Vadisi içinde yer alan şehir, özellikle antik dönemde bir geçiş ve kavşak noktası olmuştur. Ticaret ve haberleşme merkezi olan Denizli bu günlerde de aynı özelliklerini korumayı başarmıştır.  Ticaret, tekstil, sanayi ve tarım tüm bu alanlarda isminden bahsettiren şehirde kültürel değerleri de göz önüne alındığında yatırım yapmak için en önemli şehirlerdendir. Faizsiz konut yapabileceğiniz en iyi yatırım noktalarından biridir.

29 antik kent arkeolojik sit alanları gibi birçok kültürel zenginlik turizm açısından da şehri önemli kılmaktadır.

Taksitle ev almak için Birevim tasarruf finansmanını öneriyoruz. Peşinatsız ve dilediğiniz tasarruf miktarı ile taksitle ev sahibi olabilirsiniz.

KREDİ HESAPLAMA TABLOSU

Tasarruf Finansman Şirketleri ve Bankaların konut ve taşıt kredisi hesaplama tablosu aşağıdaki gibidir. Kredi çekmek istediğiniz kredi tutarını ve taksit sayısını girerek, 2 kurum arasındaki farkı görebilirsiniz.

Hangi Fiyat Aralığında Ev Almak Uygundur?

Hangi fiyat aralığının uygun, neyin zor ve neyin agresif olduğunu öğrenmenize yardımcı olması için birkaç ipucu vereceğiz.

Denizli’de makul fiyatlarda evler 80 bin Türk lirasından başlıyor.  Sizin kontrol etmeniz gereken kat mülkiyeti gibi konulara dikkat ederek ev sahibi olmanızdır.

Bütçenize en uygun ev fiyatı için tasarruf miktarı ve Birevim 480 vade süresini göz önüne alın.  Belki düşük fiyatlı bir ev alarak yatırım yapar ve sonra hayallerinizdeki eve kavuşabilirsiniz.  Uzman danışmanlar sizlere faizsiz ev almak, kredisiz ev almak gibi konularda yardımcı olacaktır.  Birevim Denizli Şube telefonlarına aşağıda yer veriyoruz.

Birevim Tasarruf Modelleri Ne İşe Yarar?

Elbette ilk avantajı size faizsiz ev alma şansı sunmasıdır.  Çünkü banka faizleri maalesef almak istediğiniz mülkü ederinden çok fazla bir faiz ile almanızı sağlar. Peşinat biriktirmek özellikle pandemi döneminde zor ya da peşinatınız var ama farklı bir yatırım aracı ile kullanmak istiyorsunuz.  Sorun değil her durumda şanslısınız. Çünkü Birevim taksitle ev almak isteyen her gelir grubuna uygun peşinatsız ödeme sistemleri sunuyor.

Ayrıca zaman zaman yaptığı ek kampanyalar ile avantajınızı ikiye katlıyor.  Birevim ile ev sahibi olmanız mümkündür.

Denizli Birevim Şubesi irtibat Bilgileri Nelerdir?

Sırakapılar Mah. Saltak Cad. No:72/1 Merkezefendi/Denizli

0258 241 57 92

birevim
Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

code

10 + eighteen =